Page 2 - Canuti
P. 2

RAVIOLI                   RAVIOLI                  TORTELLINI              TORTELLINI MIGNON
                AL TARTUFO NERO           RICOTTA E SPINACI          ALLA BOLOGNESE            ALLA BOLOGNESE
             Ravioli szarvasgomba, ricotta    Ravioli               Tortellini darált húsos    Mini tortellini darált húsos bolognai
               és parmezán töltelékkel  ricotta és spenót töltelékkel  bolognai mártással töltve  mártással töltve
                  3×1 kg | 67S              3×1 kg | 61S               3×1 kg | 51S              3×1 kg | 54S
                Főzési idő: 4/5 min        Főzési idő: 4/5 min       Főzési idő: 3/4 min       Főzési idő: 3/4 min
             Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után
                  125 g / 160 g             125 g / 160 g              115 g / 160 g             105 g / 160 g












                  PACCHERI                   PACCHERI                 GARGANELLI              GNOCCHI DI PATATE
                AL NERO DI SEPPIA          Óriás csőtészta             Garganelli               Burgonyagnocchi
                    Óriás                   2 kg | C20204             3×1 kg | 220S              10×1 kg | 22S
                 fekete csőtészta
                 2 kg | C20204N
                Főzési idő: 3/4 min        Főzési idő: 3/4 min       Főzési idő: 5/6 min         Főzési idő: –
             Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után
                  105 g / 160 g             105 g / 160 g              105 g / 160 g             170 g / 200 g












              LASAGNE TÉSZTA LAPOK         ZÖLD LASAGNE               TAGLIOLINI                PAPPARDELLE
                   LASAGNE                 TÉSZTALAPOK              AL NERO DI SEPPIA            Pappardelle
                  TÉSZTALAPOK            Zöld lasagne tésztalapok       Fekete                   1,5 kg | N1415
                 5×2,5 kg | 270GS          4×2,5 kg | 270VS           taglioni tészta
                                                                      2 kg | N1120N
                                                                     Főzési idő: 2/3 min       Főzési idő: 2/3 min
                                                                 Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után
                                                                       90 g / 170 g              100 g / 165 g

                                                                         Az igazi olasz tészta


                                                                          fo ˝zésének receptje:



                                                                    • Forraljunk fel 1 liter vizet forráspontig,
                 TAGLIATELLE                SPAGHETTI                  majd 20 g sót tegyünk a vízhez.
                  Tagliatelle              ALLA CHITARRA
                  2 kg | N1220              Spagettitészta           • Ezt követően a javaslat szerinti tészta mennyiséget
                                           gombóc formában              főzzük al dente-re
                                            2 kg | N1320
                Főzési idő: 2/3 min        Főzési idő: 4/5 min       • Végül serpenyőben forgassuk össze a szószt/olajat
             Egy fogás súlya főzés előtt/után  Egy fogás súlya főzés előtt/után
                  100 g / 170 g             100 g / 170 g               a tésztával és tálaljuk


                                               www.baromfiudvar.hu
   1   2