Page 2 - Canuti
P. 2
RAVIOLI RAVIOLI TORTELLINI TORTELLINI MIGNON
AL TARTUFO NERO RICOTTA E SPINACI ALLA BOLOGNESE ALLA BOLOGNESE
Ravioli szarvasgomba, ricotta Ravioli Tortellini darált húsos Mini tortellini darált húsos bolognai
és parmezán töltelékkel ricotta és spenót töltelékkel bolognai mártással töltve mártással töltve
3×1 kg | 67S 3×1 kg | 61S 3×1 kg | 51S 3×1 kg | 54S
Főzési idő: 4/5 min Főzési idő: 4/5 min Főzési idő: 3/4 min Főzési idő: 3/4 min
Egy fogás súlya főzés előtt/után Egy fogás súlya főzés előtt/után Egy fogás súlya főzés előtt/után Egy fogás súlya főzés előtt/után
125 g / 160 g 125 g / 160 g 115 g / 160 g 105 g / 160 g
PACCHERI PACCHERI GARGANELLI GNOCCHI DI PATATE
AL NERO DI SEPPIA Óriás csőtészta Garganelli Burgonyagnocchi
Óriás 2 kg | C20204 3×1 kg | 220S 10×1 kg | 22S
fekete csőtészta
2 kg | C20204N
Főzési idő: 3/4 min Főzési idő: 3/4 min Főzési idő: 5/6 min Főzési idő: –
Egy fogás súlya főzés előtt/után Egy fogás súlya főzés előtt/után Egy fogás súlya főzés előtt/után Egy fogás súlya főzés előtt/után
105 g / 160 g 105 g / 160 g 105 g / 160 g 170 g / 200 g
LASAGNE TÉSZTA LAPOK ZÖLD LASAGNE TAGLIOLINI PAPPARDELLE
LASAGNE TÉSZTALAPOK AL NERO DI SEPPIA Pappardelle
TÉSZTALAPOK Zöld lasagne tésztalapok Fekete 1,5 kg | N1415
5×2,5 kg | 270GS 4×2,5 kg | 270VS taglioni tészta
2 kg | N1120N
Főzési idő: 2/3 min Főzési idő: 2/3 min
Egy fogás súlya főzés előtt/után Egy fogás súlya főzés előtt/után
90 g / 170 g 100 g / 165 g
Az igazi olasz tészta
fo ˝zésének receptje:
• Forraljunk fel 1 liter vizet forráspontig,
TAGLIATELLE SPAGHETTI majd 20 g sót tegyünk a vízhez.
Tagliatelle ALLA CHITARRA
2 kg | N1220 Spagettitészta • Ezt követően a javaslat szerinti tészta mennyiséget
gombóc formában főzzük al dente-re
2 kg | N1320
Főzési idő: 2/3 min Főzési idő: 4/5 min • Végül serpenyőben forgassuk össze a szószt/olajat
Egy fogás súlya főzés előtt/után Egy fogás súlya főzés előtt/után
100 g / 170 g 100 g / 170 g a tésztával és tálaljuk
www.baromfiudvar.hu