Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Pikáns sertés falatok wok zöldségekkel

Pikáns sertés falatok wok zöldségekkel

Hozzávalók 4 főre:

  • 20-25 dkg tojásos tészta
  • 5 szál újhagyma
  • 20 dkg Kukta wok zöldség
  • 30 dkg sertéslapocka
  • 1 csomag pad thai paszta
  • 1 ek apróra vágott friss koriander
  • 1 lime
  • 1,5 dl Knorr Sunshine szósz
  • 2 cm hosszú friss gyömbér

Elkészítés:

A tojásos tésztát forrásban lévő vízbe helyezem és 5 percig főzöm, majd leszűröm.Amíg a tészta fő, a gyömbért, valamint az újhagymát hajszálvékonyra szeletelem.A húst vékony, hosszúkás „hasábokra” vágom. Egy forró wokba kevés olajat öntök és egy perc alatt megpirítom a gyömbért és az újhagymát. Hozzáadom a húst, majd kb. 8 perc alatt készre pirítom. Folyamatosan rázogatom az edényt, hogy a hús ne tapadjon le és minden oldala szép aranybarnára piruljon. Elkeverem egy evőkanál pad thai fűszerpasztával és egy tálba átteszem. Elöblítem a wokom és újra felhevítem a tűzön. Most a Kukta zöldségeket pirítom meg és mikor már szép pirosak (de még belül ropogósak), hozzáadom a húst, a tésztát, a Sunshine szószt és a maradék pad thai pasztát. Ráfacsarom a lime felének a levét és folyamatosan kevergetem, rázogatom, hogy mindenhol átpiruljon.

Végezetül megszórom korianderrel és tálalom.

 

A receptet írta és az ételt készítette:

Blendea Károly


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat