Ismerje meg séfünket
Ismerje meg közelebbről Kövér Sándort, a Baromfiudvar 2002 Kft. fejlesztő séfjét
Kövér Sándor több generációs hentes családba született. Gyermekkorában állatorvos szeretett volna lenni, de az évek elteltével rájött, hogy a gasztronómiában a helye. Rengeteget segített édesanyjának a konyhában, majd Kereskedelmi és Vendéglátói Szakiskolában tanulta ki a szakmát.
1997-ben és 1999-ben bronzérmet sikerült elhoznia az ifjú szakácsoknak rendezett Junior Európa-bajnokságról, amit Ausztriában rendeztek meg.
Két évre a szakiskolai elvégzése után, már kétszeres ifjúsági Európa-bajnokként felkérték az Aranybika Vendéglátóipari Baptista Szakközépiskolába oktatónak.
Tanítványai és szakácsai közül néhányan neves külföldi éttermekben és budapesti ötcsillagos hotelekben is megállták a helyüket.
14 évig a Pálma Étterem séfjeként tevékenykedett, amit a külföldön szerzett ismeretei alapján formált egyedivé.
A Baromfiudvar 2002 Kft. szakmai csapatát 2015 óta erősíti.
2018-ban a Békés Megyei Culinary team tagjaként világbajnoki ezüstéremmel tért haza a luxemburgi gasztrovébéről.
2019-ben a Magyar Gasztronómiai Szövetség által megrendezésre került 50. Mestervacsorán mesterszakáccsá avatták.
Ha étlapváltásban gondolkodik, vagy új alapanyagot próbálna ki, keresse bátran Sándort,
aki szakmai tanácsaival nagy mértékben hozzájárulhat az Ön vállalkozása sikereihez!
Elérhetőség: Kövér Sándor Kreatív séf
E-mail: kover[kukac]mirbest.hu
Telefonszám: 06/30-268-1624