Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Depóink

Depóink


Cégünk üzleti tevékenységét jelenleg 4 depóban folytatja.

Debreceni depó

Nyíregyházi depó

Szegedi depó

Mályi depó

Anyadepónk és központi irodaházunk Debrecenben 2002 májusa óta a Nyugati Ipari Park területén, a Balmazújvárosi úton helyezkedik el, ahonnan a cég mindennapjainak szervezése és irányítása történik.

Nyíregyházi depónkat 2010. januárjában hoztuk létre, azzal a céllal, hogy egyre szélesedő ügyfélkörünket a szabolcsi régióban is zökkenőmentesen ki tudjuk szolgálni. Nyíregyházán, a Debreceni út 113. szám alatt működő depónkban a logisztikai és raktározási bázis mellett önálló vevőszolgálati és kereskedelmi csapat működik.

2015. októberét fejlődésünk újabb mérföldkövének tekinthetjük, ugyanis ekkor kezdte meg működését a Miskolc-közeli  Mályitelepülésen található modern cross-docking depónk, amely az Észak-kelet-magyarországi partnereink 100%-os kiszolgálására való törekvésünk jegyében jött létre.

2017. júliusa a szegedi depónk megnyitásának hónapja. A dél-kelet-magyarországon több mint 2 évtizedes múltra visszatekintő Micro-Meat Kft. megvásárlása  és cégünkbe történő beolvadása a 4. depó indítását jelentette számunkra. A csongrádi térség gasztronómiai egységeinek kiszolgálása újabb kihívások elé állította cégünket.

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat