Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Óriási mérföldkő a Mirbest csoport életében

Óriási mérföldkő a Mirbest csoport életében

A Mirbest csoport csatlakozott az Európai Vendéglátóipari Forgalmazók Szakmai Szövetségéhez (European Catering Distributors / ECD)

 

Ez a szervezet 1991 óta működik. Működési szabályzatuk értelmében országonként csak egy élelmiszer-nagykereskedelmi vállalat csatlakozhat tagként. Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy Magyarországon mi csatlakozhattunk az ECD-hez, amely által további versenyelőnyökre tehetünk szert a HORECA piacon. Jelenleg a szervezet 17 európai országban van jelen. Egytől-egyik családi alapokon működő élelmiszer-nagykereskedelmi vállalatok, melyek a rendkívül nehéz piaci viszonyokat diktáló multi környezetben is tudnak érvényesülni. Csak néhány hazánkban is jól ismert gyártó márkanevét említjük, akik tagjai az ECD-nek - ezáltal is biztosítva az árualapokat és kedvező beszerzési forrásokat: Ardo, Aviko, Diversey.

Az ECD egy elhivatott szakmai szövetség, mely az európai élelmiszeriparban internacionális, országos és lokális szinten képviseli a legmagasabb minőséget és vevőközpontú kiszolgálást. Kitűzött és kimondott célja a szövetségnek olyan partnerekkel együttműködni, akik a vásárlók igényeit a legmagasabb fokon tudják kielégíteni.

A kölcsönös segítségnyújtás, gondolatmegosztás, lehetőségadás, értékteremtés szellemében működnek együtt az Európai Vendéglátóipari Forgalmazók Szakmai Szövetségének tagjai. Ez lehetőséget ad arra, hogy a partnerek közös erővel, együtt fejlődjenek egy globális perspektívát szem előtt tartva és a helyi igényekre koncentrálva.

Az ECD weboldala: www.ecd.eu/


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat