Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

XV. KARITATÍV AKCIÓ a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára

XV. KARITATÍV AKCIÓ a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára

A daganatos betegségben szenvedő gyermekek gyógyulása minden család számára nehéz lelki és anyagi terhet jelent. A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány több mint három évtizede töretlenül azon dolgozik, hogy a Gyermekgyógyászati Intézettel szorosan egyeztetett módon, optimálisan támogathassa a Debreceni Egyetemen folyó leukémiás, daganatos és egyéb súlyos vérképzőszervi betegségben szenvedő gyerekek kezelését.

Ez a tevékenység csak úgy működhet hatékonyan, ha az Alapítvány megtalálja azokat a kulcsfontosságú Partnereket, akik évről-évre hozzájárulnak a célkitűzéseik megvalósításához. A Baromfiudvar 2002 Kft. - Beszállító Partnereivel és Vásárlóival karöltve - már 16. éve szoros összefogásban szervezi meg Karitatív Akcióját, melynek keretében az Alapítvány évzáró gálavacsorájának keretien belül 11.013.270 Ft adományt nyújtottak át az Alapítvány részére.

"Az idei évben a támogatási célunk, hogy a Karitatív Akcióból összegyűjtött összeggel jelentős mértékben hozzájárulhassunk a Debreceni Klinika Gyermekhematológia-onkológia osztályán egy TELJESEN ÚJ, STERIL KÓRTEREM kialakításához, amely nélkülözhetetlen a gyermekek hatékony gyógyításához egyes betegségtípusok esetén." - nyilatkozta prof. dr. Kiss Csongor, az Alapítvány kuratóriumi elnöke.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat