Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Dámszarvas comb  Bresing (parajos ravioli, baby vargánya,sült karfiolkrém és dehidratált tojás)

Dámszarvas comb Bresing (parajos ravioli, baby vargánya,sült karfiolkrém és dehidratált tojás)

 

Hozzávalók 10 fő részére 

 

Dámszarvas comb….1600 g 

Baby vargánya……….500 g

Karfiol………………….450 g

Olivaolaj………..……150 ml

Vaj…………………......200 g

Tojás…………………..10 db

Tengeri só…………..,….40 g

Kristály cukor………...….40 g

Száraz vörösbor……..350 ml

Fokhagyma……………0,15 g

Vöröshagyma………....0,15 g

Kakukkfű……………....0,03 g  

Rozmaring…………....0,03 g

Tápióka liszt……….......0,1 g

Surgital

parajos ravioli……….1500 g

Sárgarépa…………….500 g

Zeller…………………..120 g

Füstölt  

kenyér szalonna……...100 g

Borókbogyó, babérlavél,

szegfűbors

Vad alaplé…………...1,5 l

Só 

Porcukor

 

Elkészítés 

 

Dámszarvas comb

A megtisztított, formázott,  szarvascombot, zöldfűszerekkel, borssal és vörösborral marináljuk, Felhevített olivaolajban minden oldalát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gyökérzöldségeket és azt a levet amiben marináltuk. A maradék vörösborral és vad alaplével felöntjük és puhára pároljuk. 

 

Vargánya

A gombát félbevágjuk, beirdaljuk, forró olajon megpirítjuk tálalás előtt. 

 

Karfiolkrém

A kiolvasztott karfiolt, sóval-borssal ízesítjük, sütőben puhára sütjük, majd vajjal és alaplével krémesre turmixoljuk. 

 

Dehidratált tojás

A porcukrot és a sót fele-fele  arányban összekeverjük, majd az egész tojássárgájára ráhalmozzuk. 

 

Ravioli

Raviolit enyhén sós vízben készre főzzük, majd kakukkfüves habzó vajban átfuttatjuk. Tálalásig melegen tartjuk. 

 

Tálalás

Szarvascombból egy szép szeletet vágunk, a mártást leszűrjük, vajjal dúsítjuk majd a hús ebben a mártásban glasszírozzuk. A húst tányérra tesszük a többi alkotóelemmel együtt és ropogósokkal díszítjük.




Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat