Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Hekk, paprikás lisztben sütve, hasábburgonyával, kovászos uborkával

Hekk, paprikás lisztben sütve, hasábburgonyával, kovászos uborkával

Hozzávalók 4 főre:

  • 1,2 kg hekk
  • 0,5 kg finom liszt
  • 1 evőkanál fűszerpaprika
  • 1l étolaj
  • Só és bors
  • 1 kg Kukta hasábburgonya
  • 0,4 kg kovászos uborka

Elkészítés:

A megtisztított halat vágjuk fel végig a hasi részen, ha maradt benne belsőség távolítsuk el. Majd az oldalait kb. fél centis osztásokkal irdaljuk be. Ha ez kész, alaposan sózzuk be, ügyelve, hogy jusson a hasüregbe, valamint a beirdalt részeken is jól dörzsöljük be.
Lisztet fűszerpaprikával elkeverjük
A halakat beleforgatjuk a paprikás lisztbe. Egy edénybe, vagy olajsütőben az olajat felmelegítjük 170 C fokra majd belehelyezzük a halakat. Akkor megfelelő az olaj mennyisége, ha ellepi a hekket.

Ropogós aranybarnára sütjük.

Tálalás:

A hekket tányérra helyezzük, kovászos uborkával és hasábburgonyával tálaljuk.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Receptajánló

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat