Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Kakukkfüves erdei gombakrémleves mozzarellás szívecskés tésztával és pirított combsonka chips-el

Kakukkfüves erdei gombakrémleves mozzarellás szívecskés tésztával és pirított combsonka chips-el

  • 10 adaghoz
  • 1,5 kg erdei gombakeverék
  • 3 dl főzőtejszín
  • 2 l zöldség alaplé
  • kakukkfű, rozmaring, fokhagymapüré 1 ek.
  • só, bors
  • 7 centiliter főző olivaolaj
  • 10 szelet combsonka (szeletelt Hevesi duosonka érlelt comb)
  • 20 db bazsalikomos bivalymozzarellás szívecske tészta (Surgital C31)

Elkészítés:

Olivaolajon a kiolvasztott gombakeveréket átpirítjuk. Fontos, hogy az olvadáskor keletkezett folyadékot ne dobjuk ki, ezt majd a leveshez adjuk. Átpirítjuk, ezt felengedjük az alaplével, fűszerezzük, sózzuk, borsozzuk, majd tejszínnel dúsítjuk. Botmixerrel egyneműre pürésítjük, (ha szükséges, még keményítővel sűríthetünk rajta). A sonkát 2 sütőpapír közzé tesszük és sütőben 80 fokon chips állagúra sütjük. A töltött szívecske tésztákat sós vízben kifőzzük, a tányér közepére helyezzük, kis petrezselyemzölddel vagy petrezselyemolajjal meglocsolva és a sonkachipset rátörve tálaljuk. A levest pedig kiöntőből szervírozzuk be.

Borajánló: San Marzano Santoro Chardonnay 2019

 

Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Érdekli a címlap receptünk?

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.
Pályázat