Legyen a partnerünk!
LEGYEN A PARTNERÜNK

Regisztráció céges partnerek számára!

Kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások számára!

Kizárólag olyan partnerek jelentkezését várjuk itt, akik még NEM szerződött partnerei cégünknek!

Rugalmas kiszállítás

Rugalmas kiszállítás

RUGALMAS KISZÁLLÍTÁS

Az árukiszállítás zökkenőmentes lebonyolítása prioritást élvez vállalatunk életében. Jelenleg közel 100 tehergépjárművel és kamionnal dolgozunk, mellyel 1-24 tonna között szállítunk vevőink részére.

Minden tehergépkocsink hűtős osztott rakterű, melyben egy időben előhűtött és fagyasztott termékeket tudunk szállítani.

Gépkocsivezetőink magas fokú szakmaisággal rendelkeznek, precízen és pontosan végzik munkájukat, ők a cég igazi arcai, akik nap mint nap  kapcsolatban állnak vevőinkkel a 100%-os kiszolgálást szem előtt tartva.

Cégünk életében még sohasem fordult elő, hogy műszaki probléma miatt ne ment volna ki áru! Saját javítóbázissal rendelkezünk, ahol magas fokon szakképzett szerelőket alkalmazunk.

Gépjárműveink átlag életkora 4-5 év, melyek a legszigorúbb EU-s előírásoknak megfelelnek, valamint a legmodernebb GPS-alapú nyomkövető rendszerrel rendelkeznek.  Ezzel a flottakövető szolgáltatással a nap 24 órájában nyomon követhetjük járműveinket, ellenőrizhetjük a járműről készült útnyilvántartást, üzemanyag-felhasználással kapcsolatos információkat, kontrollálhatjuk a raktérhőmérsékletet, valamint a gépkocsivezetők azonosítására is lehetőség van. Mindezek mellett a gépjárműparkunk folyamatos frissítés és fiatalítás alatt van.

A kamionos divíziónkra támaszkodva a Mirbest csoport fő szállítói vagyunk. Belföldre és külföldre egyaránt szállítunk a partnereink legnagyobb megelégedésére. Fő desztinációink Olaszország, Horvátország, Szlovákia és Románia.
Csapatunk tagjait folyamatos képzésben részesítjük, ezzel is biztosítva a megfelelő tudásbázist.


Érdeklik az áraink?

LEGYEN A PARTNERÜNK!

Kapcsolatba lépne üzletkötőinkkel?

ELÉRHETŐSÉGEINK

Érdekli a címlap receptünk?

RECEPTJEINK
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket. Infó itt.