Page 14 - Segata katalógus
P. 14
Csípős kolbász
kuláréban
A gondosan válogatott hús (zsírtartalom, húsarány) alapanyagot temperálás után darálják, saját
receptúra alapján jellegzetes fűszerekkel, természetes adalékokkal keverik. A masszát sertés vak-
bélbe töltik, majd lógatva 4-5 hónapon keresztül ellenőrzött hőmérsékletű, páratartalmú kam-
rákban érlelik. A húst nagyobb lyukú tárcsán darálják, ez adja meg a jellegzetességét.
100 nap
4-5 hónap
Saját receptúra alapján, Tápérték adatok
enyhén csípős Átlagos tápérték adatok 100 g-ban:
Energia: 144 kJ/347 kcal
Zsír: 25.7 g Felhasználási és fogyasztási javaslat:
amelyből telített zsírsavak: 8.65 g
Szénhidrát: 0 g
amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 28.8 g Pizzafeltétként a nápolyi pizzák alapja.
Só: 4.1 g Hidegen felhasználva is kiváló alapanyag.
Szendvicsekhez, piadina-hoz ajánljuk.
Összetevők:
0
sertéshús, só, dextróz, szacharóz, aromák, fűszerek, antioxidáns: E301, tartósítószer: E252, E250..
14 15