Page 14 - Segata katalógus
P. 14

Csípős kolbász



                                               kuláréban









                         A gondosan válogatott hús (zsírtartalom, húsarány) alapanyagot temperálás után darálják, saját

                         receptúra alapján jellegzetes fűszerekkel, természetes adalékokkal keverik. A masszát sertés vak-
                         bélbe töltik, majd lógatva 4-5 hónapon keresztül ellenőrzött hőmérsékletű, páratartalmú kam-
                         rákban érlelik. A húst nagyobb lyukú tárcsán darálják, ez adja meg a jellegzetességét.

                         100 nap





                         4-5 hónap





                         Saját receptúra alapján,     Tápérték adatok
                         enyhén csípős          Átlagos tápérték adatok 100 g-ban:

                                              Energia:          144 kJ/347 kcal
                                              Zsír:                    25.7 g                                                                                       Felhasználási és fogyasztási javaslat:
                                              amelyből telített zsírsavak:    8.65 g
                                              Szénhidrát:                0 g
                                              amelyből cukrok:           0 g
                                              Fehérje:                 28.8 g                                                                                      Pizzafeltétként a nápolyi pizzák alapja.
                                              Só:                       4.1 g                                                                                     Hidegen felhasználva is kiváló alapanyag.

                                                                                                                                                                   Szendvicsekhez, piadina-hoz ajánljuk.
                                                       Összetevők:

                                                                                                    0
                    sertéshús, só, dextróz, szacharóz, aromák, fűszerek, antioxidáns: E301, tartósítószer: E252, E250..
        14                                                                                                                                                                                                                            15
   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19