Page 12 - Segata katalógus
P. 12
Nápolyi szalámi
A gondosan válogatott hús (zsírtartalom, húsarány) alapanyagot temperálás után darálják,
saját receptúra alapján jellegzetes fűszerekkel, természetes adalékokkal keverik. Ezt követő-
en műbélbe töltik, lógatva 2-3 hónapig érlelik, majd csomagolják.
120 nap
2-3 hónap
Bors, bükkfaforgács füstölés
Tápérték adatok
Átlagos tápérték adatok 100 g-ban:
Energia: 1570 kJ/378 kcal
Zsír: 28 g Felhasználási és fogyasztási javaslat:
amelyből telített zsírsavak: 12 g
Szénhidrát: 2.4 g
amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 28 g
Só: 4.1 g Hidegtálakra, különlegesebb reggeli ételekhez,
pizza és szendvics feltétként kiváló választás.
Összetevők:
sertéshús, só, dextróz, szacharóz, aromák, fűszerek, antioxidáns: E301, tartósítószer: E252, E250..
0
12 13