Page 11 - Segata katalógus
P. 11

Milánói szalámi










 A gondosan válogatott hús (zsírtartalom, húsarány) alapanyagot temperálás után darálják, saját
 receptúra alapján jellegzetes fűszerekkel, természetes adalékokkal keverik. A masszát folyamato-
 san ellenőrzik, majd műbélbe töltik. Lógatva, temperált kamrákban 2-3 hónapig pihentetik, majd
 csomagolják.


 120 nap






 2-3 hónap




 Tápérték adatok
 Átlagos tápérték adatok 100 g-ban:

 Energia:   144 kJ/347 kcal
 Zsír:    25.7 g                             Felhasználási és fogyasztási javaslat:
 amelyből telített zsírsavak:    8.65 g
 Szénhidrát:    0 g
 amelyből cukrok:    0 g
 Fehérje:    28.8 g
 Só:    4.1 g                            Hidegtálakra, különlegesebb reggeli ételekhez,
                                         pizza és szendvics feltétként kiváló választás.

 Összetevők:

 sertéshús, só, dextróz, szacharóz, aromák, fűszerek, antioxidáns: E301, tartósítószer: E252, E250..
 0
 10                                                                                                            11
   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16