Page 11 - Segata katalógus
P. 11
Milánói szalámi
A gondosan válogatott hús (zsírtartalom, húsarány) alapanyagot temperálás után darálják, saját
receptúra alapján jellegzetes fűszerekkel, természetes adalékokkal keverik. A masszát folyamato-
san ellenőrzik, majd műbélbe töltik. Lógatva, temperált kamrákban 2-3 hónapig pihentetik, majd
csomagolják.
120 nap
2-3 hónap
Tápérték adatok
Átlagos tápérték adatok 100 g-ban:
Energia: 144 kJ/347 kcal
Zsír: 25.7 g Felhasználási és fogyasztási javaslat:
amelyből telített zsírsavak: 8.65 g
Szénhidrát: 0 g
amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 28.8 g
Só: 4.1 g Hidegtálakra, különlegesebb reggeli ételekhez,
pizza és szendvics feltétként kiváló választás.
Összetevők:
sertéshús, só, dextróz, szacharóz, aromák, fűszerek, antioxidáns: E301, tartósítószer: E252, E250..
0
10 11