Page 13 - Segata katalógus
P. 13

Nápolyi szalámi













 A gondosan válogatott hús (zsírtartalom, húsarány) alapanyagot temperálás után darálják,
 saját receptúra alapján jellegzetes fűszerekkel, természetes adalékokkal keverik. Ezt követő-
 en műbélbe töltik, lógatva 2-3 hónapig érlelik, majd csomagolják.



 120 nap




 2-3 hónap




 Bors, bükkfaforgács füstölés
 Tápérték adatok
 Átlagos tápérték adatok 100 g-ban:


 Energia:   1570 kJ/378 kcal
 Zsír:    28 g                               Felhasználási és fogyasztási javaslat:
 amelyből telített zsírsavak:    12 g
 Szénhidrát:    2.4 g
 amelyből cukrok:    0 g
 Fehérje:    28 g
 Só:    4.1 g                            Hidegtálakra, különlegesebb reggeli ételekhez,
                                         pizza és szendvics feltétként kiváló választás.

 Összetevők:

 sertéshús, só, dextróz, szacharóz, aromák, fűszerek, antioxidáns: E301, tartósítószer: E252, E250..
 0
 12                                                                                                            13
   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18