Page 8 - Vadas katalógus
P. 8

Erdei almás
        E r   d  e  i a   l  m   á  s
        vadkan raguleves
        v a   d  ka     n   ra     g  u   l e  v  e  s






        Hozzávalók 10 fő részére:  Elkészítés:

        Vaddisznó lapocka  .1250 g    A sertészsíron a  hagymát  aranybarnára  pirít-
        Vöröshagyma   . . . . . . 375 g  juk, majd hozzáadjuk a kockázott vaddisznó húst és
        Serétszsír  . . . . . . . . . . 125 g  fűszerezzük (tárkony-babérlevél-kömény).
        fokhagyma  . . . . .  . 7 gerezd
        paradicsom .  .  .  .  .  .  .  .  .  . 2 db  Háromnegyed készültségi foknál hozzáadjuk
        paprika  . . . . . . . . . . . . . . 2 db  a batonokra vágott zöldségeket és a pirított erdei
        sárgarépa  . . . . . . . . . . 10 db  gombákat .
        fehérrépa  . . . . . . . . . . . 10 db
        zeller  . . . . . . . . . . . . . . . . 3 db  Megszórjuk  keményítővel,  felöntjük  alaplével,
        burgonya  . . . . . . . . .  .4 szem  hozzáadjuk a tejszínt és kiforraljuk, majd belefőz-
        tárkony   . . . . . . . . . 4 csokor  zük a kockára vágott almát és a riminesi tésztát .
        20% tejföl  . . . . . . . . . . . 7 ek
        Zöldalma  . . . . . . . . . . . . 4 db  Tárkonyolajjal tálaljuk .
        bacon   . . . . . . . . . .  .20 szelet
        keményítő  . . . . . . . . . . . .  .3 g
        kömény   . . . . . . . . . . .  .12,5 g
        babérlevél  . . . . . . . . . . . 7 db
        Erdei gomba mix
        (Chef)  . . . . . . . . . . . . . . . 50 g
        Friss riminesi tészta
        (Surgital)
        Friss fűszernövény
        (dekoráció)
        Zöldségalaplé   . . . . . . . . . 3 l
        TÁRKONYOLAJ:
        szőlőmagolaj  . . . . . . . 125 g
        forrázott tárkony  . . . 125 g
   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13