Page 8 - Vadas katalógus
P. 8
Erdei almás
E r d e i a l m á s
vadkan raguleves
v a d ka n ra g u l e v e s
Hozzávalók 10 fő részére: Elkészítés:
Vaddisznó lapocka .1250 g A sertészsíron a hagymát aranybarnára pirít-
Vöröshagyma . . . . . . 375 g juk, majd hozzáadjuk a kockázott vaddisznó húst és
Serétszsír . . . . . . . . . . 125 g fűszerezzük (tárkony-babérlevél-kömény).
fokhagyma . . . . . . 7 gerezd
paradicsom . . . . . . . . . . 2 db Háromnegyed készültségi foknál hozzáadjuk
paprika . . . . . . . . . . . . . . 2 db a batonokra vágott zöldségeket és a pirított erdei
sárgarépa . . . . . . . . . . 10 db gombákat .
fehérrépa . . . . . . . . . . . 10 db
zeller . . . . . . . . . . . . . . . . 3 db Megszórjuk keményítővel, felöntjük alaplével,
burgonya . . . . . . . . . .4 szem hozzáadjuk a tejszínt és kiforraljuk, majd belefőz-
tárkony . . . . . . . . . 4 csokor zük a kockára vágott almát és a riminesi tésztát .
20% tejföl . . . . . . . . . . . 7 ek
Zöldalma . . . . . . . . . . . . 4 db Tárkonyolajjal tálaljuk .
bacon . . . . . . . . . . .20 szelet
keményítő . . . . . . . . . . . . .3 g
kömény . . . . . . . . . . . .12,5 g
babérlevél . . . . . . . . . . . 7 db
Erdei gomba mix
(Chef) . . . . . . . . . . . . . . . 50 g
Friss riminesi tészta
(Surgital)
Friss fűszernövény
(dekoráció)
Zöldségalaplé . . . . . . . . . 3 l
TÁRKONYOLAJ:
szőlőmagolaj . . . . . . . 125 g
forrázott tárkony . . . 125 g