Baromfiudvar.hu | Mirbest csoport
Mirbest csoport
Főoldal > Mirbest csoport

Mirbest csoport

A Mirbesz Kft és a társult gazdasági társaságok (tagvállalatok) 2003 márciusában azzal a céllal alakították a csoportosulást, hogy a kialakult, kiélezett piaci helyzetben a tagok szervezetten és biztonságosan jussanak hozzá a szükséges gyorsfagyasztott árualapokhoz.

A Baromfiudvar 2002 Kft. a Mirbesz csoportosulás egyik alapító tagja.

A Mirbesz Kft fő profilja a Mirbesz csoportosuláson belül a gyorsfagyasztott termékek beszerzése, tárolása és forgalmazása a tagvállalatok részére.

A Mirbesz Kft. az európai beszerzési piacon tevékenykedik, azonban az árualapok beszerzésénél preferálja a hazai, magyarországi beszerzési forrásokat. Adott áruknál- az időjárási, termelési, földrajzi adottságai miatt- szerzi be külföldi forrásokból az árualapokat.

A Mirbesz Kft tagjai szakmai befektetési céllal működtetik a MIRBESZ Csoportot, mely ma már 8 tagvállalatból áll. A cégek elsősorban gyorsfagyasztott, valamint előhűtött élelmiszerek nagykereskedelmi tevékenységét végzik országos lefedettséggel, saját depókkal, üzletkötői hálózattal, szállító járművekkel rendelkeznek.

A piac/vevőkör: Magyarországon található hotelek, kereskedelmi vendéglátás, catering,(HORECA) közétkeztetés és kiskereskedelem.

A Mirbesz Csoportosulásban kialakított beszállítói és forgalmazói rendszer lényege, a gyorsfagyasztott termékek forgalmazásának ésszerűbb megszervezése, azzal, hogy a megállapodásból származó előnyök méltányos része a vevőkhöz jusson. Mivel többen vagyunk jobb áron tudunk vásárolni, így tagvállalataink jobb áron kínálhatják termékeiket a vevőiknek.
 

Mirbest