Baromfiudvar.hu | Szállítási pontjaink
Főoldal > Szállítási pontjaink

A BaromfiTrans 2008 Kft. és szállítási pontjaink

A BaromfiTrans 2008 Kft. 2008-ban alakult, s 8 magyar vállalkozóval az élen. Induláskor kollégáink száma 22 fő volt, ami mára 90 főre duzzadt. 24 autóval kezdtük meg működésünket és jelen pillanatban 65 tehergépjárműveldolgozunk, mellyel 1-24 tonnáig szállítunk. Két telephelyen vagyunk jelen, Debrecenben és Nyíregyházán.
Saját javítóbázissal rendelkezünk, ahol magas fokon szakképzett szerelőket alkalmazunk. Gépjárműveink átlag életkora 4 év, s a legszigorúbb EU előírásoknak megfelelnek. Gépjármű partkunk folyamatos frissítés és fiatalítás alatt van.
A Mirbest csoport fő szállítói vagyunk. Belföldre és külföldre egyaránt szállítunk a partnereink legnagyobb megelégedésére. Főleg Olaszországba, Horvátországba, Szlovákiába és Romániába szállítunk.
Minden tehergépkocsink hűtős, osztott rakterű, melyben egyidőben előhűtött és fagyos termékeket tudunk szállítani.

Küldetésünk, hogy precízen, megbízhatóan szállítsunk Önöknek, s ez által megvalósítsuk partnereink magas fokú kiszolgálását, így biztosítva a hosszú távú együttműködést és megelégedettséget. Mind emellett igyekszünk hozzásegíteni a Baromfiudvar 2002 Kft.-t, hogy a régióban elért piacvezető szerepet megőrizze és tovább erősítse.
Költséghatékony kiszállítást előtérbe helyezve, a kihasználtság növelésével, legoptimálisabb túraszervezéssel segítsük hozzá cégünket, hogy a régiónkban elért piacvezető szerepét megőrizze, úgy, hogy a gépkocsivezetők leterheltségét csökkentve, a törvényi előírásoknak megfeleljünk.
Csapatunk tagjait folyamatos képzésben részesítjük, ezzel is biztosítva a megfelelő tudásbázist.

A Baromfiudvar 2002 Kft. Kelet-Magyarország 6 megyéjébe szállít, összesen 794 településen, városban szolgálja ki magas szinten partnereit.